dimecres, 2 d’octubre del 2013

ESCOLA BUIDA DIVENDRES 4 D'OCTUBRE.

Durant la celebració de l'Assemblea de l'APIMA del CEIP Es Putxet d'ahir dimarts (1-X-13) es varen exposar, de manera oberta, totes les iniciatives que com a pares i mares volíem i podíem dur a terme durant aquesta semana per donar suport a la vaga de docents i per fer sentir la nostra veu en les demandes de la comunitat educativa. Per això es va acordar que no convenia quedar mans plegades i que les famílies calia resistir i tenir paciencia durant aquesta semana en què s'estan duent a terme les negociacions amb la Conselleria.

Finalment, després de valorar i debatre les opcions que sorgiren, es va decidir per votació i seguint la iniciativa unitària de la resta d'APIMAS de Mallorca que el proper DIVENDRES mantindríem l'ESCOLA BUIDA.

Cada familia pot fer ús de la seva llibertat per dur a terme aquesta iniciativa. No obstant això, l'APIMA de Selva proposa, que aquest proper divendres NO DIGUEM ELS INFANTS A L'ESCOLA.

Si per qualsevol motiu una familia no vol dur els seus infants a l'escola però per qüestions organitzatives no els pot deixar a l'atenció de gent de confiança, es pot posar en contacte amb l'APIMA (apaesputxet@gmail.com) qui li oferirà una proposta alternativa.

Si en el decurs d'aquests diez se desconvocàs la vaga, la iniciativa anterior quedaría totalment anul·lada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada