dijous, 12 de setembre del 2013

Sí a la vaga de docents


Recull d'accions en suport de la vaga

1ª! Crida al balcó. Pinta el carrer de verd penjant una camiseta, una tela, una cartolina,... de color verd, per donar suport a la vaga de docents i reivindicar una educació pública de qualitat, laica i en català.

2ª! Participa en els piquets informatius del centre docent dels teus infants, dels teus néts, del teu barri,... per recollir signatures de recolzament a la vaga dels docents, explicant els motius d'aquesta situació i recriminant a la Conselleria d'Educació un començament conflictiu del curs escolar degut a la seva política educativa.

També recollim signatures via change.org

3ª! Poseu-vos la camiseta de Crida el divendres 13, cal visualitzar que aquest curs no té res de normal.

4ª! Si els teus fills, néts, coneguts,... acudeixen als centres educatius els dies de vaga, que duguin una camiseta verda, de Crida, o el distintiu que hem penjat al bloc.

5na! Si ets pare o mare d'un alumne d'un centre educatiu en el qual es fa vaga, presenta a la Conselleria d'Educació (c/ d'Alfons el Magnànim, 29, Palma, 07004. Telèfon 971 17 65 00) a títol individual, una carta de protesta, cada dia que puguis, demanant que comencin les classes i exigint que s'inicien negociacions amb els docents. En penjarem un model al bloc. Caldria sempre enviar còpia a plataformacrida@gmail.com

Podeu trobar tots els documents i models al bolg: plataformacrida.blogspot.com

Vos pregam faceu màxima difusió de les iniciatives.

LA ÚNICA LLUITA QUE ES PERD ÉS LA QUE S'ABANDONA











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada