dilluns, 23 de setembre del 2013


Benvolgudes famílies:

El passat divendres 20 de setembre tingué lloc a la Plaça un taller per a l’elaboració de pancartes en defensa de l’educació pública de qualitat i una assemblea de l’APIMA amb tots els assistents, on es va decidir donar suport a la vaga indefinida de docents amb les actuacions que es detallen a continuació:

Dilluns 23 de setembre.
Reunió dels representants de l’APIMA i del CEIP Es Putxet amb el Batle per demanar la col·laboració de l’Ajuntament per tal de posar fi a la situació educativa actual.

Dimecres 25 i divendres 27 de setembre. Escola buida.
Seguint l'actuació unitària de la majoria d'APIMAS de Mallorca, l'Associació de Pares i Mares de l'escola Es Putxet DEMANA LA COL·LABORACIÓ DE TOTES LES FAMÍLIES perquè dimecres i divendres NO DUGUIN ELS INFANTS A L'ESCOLA. D’aquesta manera contribuïm a mantenir l’escola sense activitat normal mentre els mestres poden deixar de fer vaga un parell de dies i minvar així l’esforç econòmic que els suposa.
Si alguna família té la necessitat real de dur els seus fills a escola, poden posar en contacte amb l’APIMA per organitzar actuacions (e-mail). Insistim, però, que només sigui en cas de necessitat.

Dijous 26 de setembre
Concentració i festa infantil unitària de tots els centres educatius del Raiguer en defensa i suport de la vaga dels docents. L'esdeveniment serà a la plaça de Santa Maria la Major d'Inca entre les 17 i les 20 hores. Es demana la participació de totes les famílies que s'hi puguin desplaçar.

Divendres 25 de setembre.
A les 20’30 h, TORRADA SOLIDÀRIA a la plaça. Els interessats podran comprar els tiquets els dies 23,24 i 25 de les 17 a 19 hores a la plaça. El preu dels tiquets serà de 7 € adults i 5 € infants, inclous carn per torrada, pa, beguda i postre. Cada persona ha de dur plats i tassons. Tots es beneficis de la torrada es destinaran a la caixa de resistència dels mestres en vaga del CEIP Es Putxet, que ha de servir perquè puguin continuar la vaga i alleugerir-los el perjudici econòmic que els suposa.
Informar també que, a títol personal, totes les persones interessades poden fer les seves aportacions a la caixa de resistència mitjançant vidrioles que hi ha distribuïdes als diferents comerços del poble.

Diumenge 29 de setembre
Trobada a la plaça per assistir junts en autocar a la MANIFESTACIÓ en defensa de l’educació pública de qualitat convocada a Palma. Els tiquets pels autocars es podran comprar els dies 23, 24 i 25 de 17 a 19 h a la plaça. El preu serà de 3 € pels alumnes del CEIP i les famílies i de 5 € per a la resta d’interessats. Vos informarem de l’hora de partida durant els pròxim dies. 
 
Més informació al: apaesputxet@gmail.com facebook Apima es putxet http://apimaesputxet.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada